Servis Vako
041 643 676
DEŽURNA SLUŽBA

O podjetju

Zasebno podjetje, Servis Vako, s sedežem na Kolodvorski cesti 56/b v Črnomlju, je bilo zaradi vse večjih potreb na tržišču po servisiranju, ustanovljeno leta 2001. Podjetje vodita direktorica Mateja Perak in prokurist, g. Zlatko Jaklević, ki je hkrati tehnična podpora servisa. Skupno število zaposlenih 10-13.

Izkušnje

Z izkušnjami, ki jih črpamo iz svojega dolgoletnega delovanja, menimo, da se uvrščamo med pomembne izvajalce elementov in sistemov za klimatizacijo zgradb ter profesionalnega trgovskega hlajenja za področje Slovenije. Zaradi kvalitetnega, fleksibilnega in finančno varnega poslovanja, se je podjetje Servis Vako postopoma odločalo za večji prodor tudi na tuje trge. Enako zavzeto kot iščemo nova tržišča, širimo tudi paleto izdelkov.

Želimo postati prepoznavni do te mere, da bi potrošnik naših storitev ob besedi servis hladilne tehnike – pomislil na nas in nas s tem uvrstil med dobavitelje A razreda. Strategijo gradimo predvsem na boljši storitvi glede na konkurenco, hitrejši dobavi, fleksibilnosti in finančni konkurenčnosti.

Skrb za širšo lokalno skupnost

Sodelovanje s širšo lokalno skupnostjo je nujno potrebno, saj se s tem promovira ime podjetja, sklepajo se nove vezi v smislu spoznavanja ljudi, kar spet pomeni nove poslovne priložnosti, pridobivajo se nove ideje itn. V Servis Vako d.o.o. vsako leto finančno podpremo kar nekaj društev, PGD-jev in se tako aktivno vključujemo v življenje, prestopamo meje.

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas za ogled in svetovanje.

Smo pomemben izvajalec elementov in sistemov za klimatizacijo zgradb ter profesionalnega trgovskega hlajenja.

Več o nas

© 2024 Servis Vako d.o.o. Vse pravice pridržane.

Republika Slovenija - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Slovenski Podjetniški Sklad
Evropska unija evropski sklad za regionalni razvoj
Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.