Servis Vako d.o.o. - Servis in montaža hladilne tehnike

040/643-676 - Dežurna služba. Neprekinjeno skozi celo leto, vključujoč nedelje in praznike.

O podjetju

Ustanovitev podjetja Servis Vako d.o.o.

Zasebno podjetje, Servis Vako, s sedežem na Kolodvorski cesti 56/b v Črnomlju, je bilo zaradi vse večjih potreb na tržišču po servisiranju, ustanovljeno leta 2001. Podjetje vodita direktorica Mateja Perak in  prokurist,  g. Zlatko Jaklević, ki je hkrati tehnična podpora servisa. Skupno število zaposlenih se giblje od 7 do 9.

Izkušnje

Z izkušnjami, ki jih črpamo iz svojega dolgoletnega delovanja, menimo, da se uvrščamo med pomembne izvajalce elementov in sistemov za klimatizacijo zgradb ter profesionalnega trgovskega hlajenja za področje Slovenije. Zaradi kvalitetnega, fleksibilnega in finančno varnega poslovanja, se je podjetje Servis Vako postopoma odločalo za večji prodor tudi na tuje trge. Enako zavzeto kot iščemo nova tržišča, širimo tudi paleto izdelkov.  

Želimo postati prepoznavni do te mere, da bi potrošnik naših storitev ob besedi servis hladilne tehnike – pomislil na nas in nas s tem uvrstil med dobavitelje A razreda. Strategijo gradimo predvsem na boljši storitvi glede na konkurenco, hitrejši dobavi, fleksibilnosti in finančni konkurenčnosti.

Skrb za širšo lokalno skupnost

Sodelovanje s širšo lokalno skupnostjo je nujno potrebno, saj se s tem promovira ime podjetja, sklepajo se nove vezi v smislu spoznavanja ljudi, kar spet pomeni nove poslovne priložnosti, pridobivajo se nove ideje itn. V Servis Vako d.o.o. vsako leto finančno podpremo kar nekaj društev, PGD-jev in se tako aktivno vključujemo v življenje, prestopamo meje.

Sedež podjetja

SERVIS VAKO, D.O.O.

KOLODVORSKA CESTA 56/b
8340 ČRNOMELJ

ID za DDV: SI83970339
Matična Številka: 1638700

Zakonita zastopnika:

  • Mateja Perak, dipl.oec., direktorica,
  • Zlatko Jaklević, prokurist, vodja servisa

Zemljevid

kontakt

Kolodvorska cesta 56/b
SI-8340 Črnomelj

t: 07/30 61 536
f: 07/30 61 548

mvk@vako.si

041 614 819 tehnični vodja servisa